با حضور رئیس جمهور و وزیر علوم انجام شد؛

تقدیر از شرکت دانش بنیان شریف «تنسور» برگزیده جشنواره خوارزمی

با حضور رئیس جمهور و وزیرعلوم از مهندس ساسان محمدی دانش‌آموخته دانشگاه و مدیر عامل شرکت دانش بنیان شریف «گروه ماشین‌های هوشمند تنسور»، که با کسب رتبه دوم در بخش طرح‌های کاربردی، برگزیده جشنواره خوارزمی شد، با اهدای لوح تقدیر به‌عمل آمد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، آیین معرفی و تجلیل از ۱۸ برگزیده جشنواره‌های خوارزمی شامل ۹ برگزیده سی‌وهشتمین دوره بین‌الملل و ۹ برگزیده بیست‌و ششمین دوره جوان با حضور دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور، حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از پژوهشگران و دانشگاهیان، روز یکشنبه 5 اسفندماه 1403، در محل سالن اجلاس سران جمهوری اسلامی برگزار شد و از برگزیدگان جشنواره‌های بین‌المللی خوارزمی تقدیر به‌عمل آمد.

در این میان مهندس ساسان محمدی دانش‌آموخته دانشگاه صنعتی شریف و مدیرعامل شرکت «گروه ماشین‌های هوشمند تنسور»، در بخش معرفی برگزیدگان طرح‌های کاربردی با ارائه طرح "ربات جداساز مرسولات پستی" موفق به کسب رتبه دوم و برگزیده این بخش از جشنواره شد.

مهندس محمدی در خصوص فرآیند تاسیس و فعالیت‌های این شرکت گفت: شرکت «گروه ماشین‌های هوشمند تنسور» با حضور جمعی از فارغ‌التحصیلان و دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت موسسه بنیاد شریف مشغول به فعالیت است. این شرکت که زیرمجموعه پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف است، مهرماه ۱۴۰۱ در حوزه ربات‌های خدماتی هوشمند، اتوماسیون و ابزار دقیق فعالیت خود را آغاز کرد. این گروه با شعار «ما به گذشته بدهکاریم، امروز متعلق به ماست و آینده روشن است» و با تمرکز اصلی بر روی ربات‌های جداساز مرسولات پستی در حال خدمت‌رسانی است. در حال حاضر تعداد بیش از ۷۰ ربات‌ در مرکز اصلی تجزیه و مبادلات کشور واقع در چهارراه لشکر تهران و همچنین پست مرکزی کرمانشاه، در حال فعالیت و تجزیه مرسولات هستند. در این شرکت هفت گروه فنی مختلف متشکل از هوش مصنوعی، کنترل و ناوبری، مدیریت راس، شبکه و بک‌اند، فرانت‌اند، طراحی صنعتی و طراحی مکانیک مشغول به فعالیت هستند. با تلاش و همت این گروه پس از دو کشور چین و آمریکا که این فناوری را در اختیار دارند، ایران سومین کشور در سطح جهان می‌باشد که به این تکنولوژی دست یافته است.

همچنین این شرکت طی یکسال گذشته، علاوه بر گسترش تعداد ربات‌ها از ۴۰ عدد به بیش از ۷۰ عدد، ربات نسل دوم و نسل سوم خود را که دارای ویژگی‌های منحصر بفرد از لحاظ مکانیکی و الکترونیکی هستند نیز ساخته است و تمام قطعات مورد نیاز ربات‌ها داخلی‌سازی شده است. ضمنا علاوه بر حوزه رباتیک به‌عنوان جدیدترین محصول این شرکت دانش‌بنیان بحث خوانش دست‌نویسه فارسی یا همان Optical character recognition را به تازگی در بحث جداسازی مرسولات پستی در شرکت ملی پست بکار گرفته است.

گفتنی است از دیگر افتخارات و دستاوردهای شرکت تنسور می‌توان به؛ کسب عنوان‌ برگزیده برترین استارت آپ دانشگاه صنعتی شریف 1401، کسب عنوان نخست سومین جشنواره طراحی صنعتی ایران 1403، کسب عنوان برتر طرح برگزیده وزارت ارتباطات، کسب رتبه اول دهمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری ارتباطات در بخش اقتصاد دیجیتال همچنین کسب عنوان نخست اولین کنفرانس هوش مصنوعی ایران در بخش فن‌آفرینی اشاره کرد. اخیرا نیز این شرکت موفق به دریافت لوح تقدیر نوآوری اتحادیه پستی اقیانوسیه (APUU)  در سال 1403 شده است.