شیوه نامه مشوقهای خدمتی برای دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاهی تدوین گردید.
بر اساس پیگیریهای صورت گرفته طی سالهای گذشته توسط معاونت پژوهشی وزارت علوم، خوشبختانه شیوه نامه مشوقهای خدمتی برای دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاهی تدوین و توسط ستاد کل نیروهای مسلح ابلاغ گردید. بر اساس این شیوه نامه از این پس دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاهی با کسب مهارتهای تخصصی و عمومی میتوانند از مشوقهای خدمتی همچون کسری خدمت، مرخصی تشویقی، تعیین سازمان محل خدمت، بخشش اضافه خدمت سنواتی، تعویق اعزام و اعطای یک درجه بالاتر در صورت دارا بودن صلاحیتهای لازم و متناسب با سوابق مرتبط، بهرهمند شوند. سوابق و اطلاعات دوره های مهارت آموزی برگزار شده در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور باید تا دو ماه قبل از تاریخ اعزام توسط دانشجویان آماده شده و توسط دانشگاه ها مورد تایید قرار گیرد. در این راستا شیوه نامه و سامانه مربوطه برای دانشگاه ها ارسال شده و روش اجرایی آن از طریق سامانه کارآمد دانشگاه ها خواهد بود. این نخستین بار است که مهارت آموزی تاثیر مستقیم در فرایند خدمت سربازی دانشجویان داشته و نیاز است دانشگاهها همکاری و هماهنگی لازم را با دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت اجرای این شیوه نامه داشته باشند.
چه دانشجویانی میتوانند از این مشوق های خدمتی استفاده کنند؟
فارغ التحصیلان دانشگاهی شامل دانشگاه های سراسری، آزاد ، غیر انتفاعی ، پیام نور - فارغ التحصیلان دانشگاهی دانشگاه های علمی کاربردی و فنی حرفه ای. (لازم به ذکر است در صورتی که این افراد دیپلم فنی و کاردانش دارند باید مستقیما از سامانه سخا درخواست مشوق خود را ثبت کنند و شامل حداکثر مشوق ها میشوند و نیازی نیست در سامانه کارآمد ثبت نام کنند).
چه مدارکی در سامانه کارآمد قابل قبول است؟
مدارک ارائه شده توسط دانشجویان باید مورد تایید دانشگاه بوده در صورتی که دوره در سازمان خارج از دانشگاه برگزار شده است نباید شامل موارد زیر باشد. موارد زیر به صورت جداگانه در سامانه سرباز ماهر یا سخا توسط خود دانشجو ثبت شده و احراز آن توسط ستاد کل انجام خواهد شد.
جهت مشاهده روند درخواست مشوق های خدمت، ثبت نام و فرآیند اجرایی برای دانشجویان دانشگاه و همچنین اطلاع از نحوه امتیاز بندی هر یک از مدارک به این وب سایت مراجعه نمایید.